Mijn naam is Ingrid Bijl

Al meer dan 20 jaar ondersteun ik personen, teams en organisaties als coach, counselor en consultant. Communicatie, persoonlijke groei en organisatie ontwikkeling zijn altijd mijn belangrijkste aandachtspunt geweest.

 

Mijn professionele achtergrond

Na een carrière als orthoptist en optometrist (1985-1999), begon ik begon te werken als Freelance Trainer in 1998 en heb een training tot Project Manager gevolgd in 2003. In 2007 werd ik gecertificeerd Academic Intercultural Coach & Counselor. In 2008 werd ik Genuine Contact Professional en later werd ik gecertificeerd in Kirkpatrick Evaluation (2013) en Organizational Behavior Management (2014).

Ik heb gewerkt in profit en non-profit organisaties in (onder anderen) gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Ik heb jarenlang in internationale omgevingen gewerkt en spreek daardoor vloeiend Nederlands en Engels.

Vanaf 2016 begon ik parttime te wonen en te werken in Spanje. Ik werkte als senior executive coach en verzorgde high-end maatwerk retraites voor ondernemers, managers en directeuren.

 

Een transformatie in leven en werken

In 2019 veranderde mijn werk drastisch door een grote transformatie in mijn persoonlijke leven. Ik werk nu als internationaal Bijbels counselor (zowel online als offline) met mensen van over de hele wereld. Ik ondersteun daarbij mensen, die worstelen op geestelijk, emotioneel of spiritueel vlak, met de wijsheid van het woord van God zoals dat in de Bijbel  is beschreven.

> Voor informatie over Bijbels counselen kun je kijken op mijn Engelstalige website 

Ik ben de oprichter van het Center for Biblical Counseling Europe (2021), waar we training, workshops en conferenties bieden over hoe je op een Bijbelse manier mensen kunt helpen die worstelen met bepaalde vraagstukken.

 > Voor informatie over het Center of Biblical Counseling Europe bezoek de website

Een compleet overzicht van al het werk dat we doen hier in Spanje kun je vinden op de website ‘New Page Ministries’ . Daar vind je ook informatie over hoe je ons financieel kunt ondersteunen.

> kijk op de website van New Page Ministries. 

 

Persoonlijke achtergrond

Geboren op 7 september 1965  in Weesp (NL), moeder van d2 dochters en oma van 3 kleinzoons. Na 2 x te zijn gescheiden leef ik nu celibatair en deel mijn leven (en mijn werk) met Ingrid (Bo).

 

> Mijn Curriculum Vitae (mei 2021, Engelstalig): Curriculum_Vitae_Ingrid_Bijl_may-2021_EN